Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Intrebarea De La Referendum

Intrebarea De La Referendum. A referendum took place in romania on 6 and 7 october 2018 regarding the definition of the family in the romanian constitution. Aceasta e procedura, a declarat liviu dragnea, duminică seară, în platoul românia tv. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, intenţionez să cer. „sunteți de acord cu legea de revizuire a constituției româniei în forma adoptată de parlament? lasă spaţiul larg deschis manipulărilor de orice fel. Sunteți de acord ca persoane condamnate să nu mai aibă acces la funcții publice?

Statul va plăti 164 de milioane de lei pentru a afla dacă cetăţenii vor ca în constituţie cuvântul „soţi să fie înlocuit cu sintagma „bărbat şi. Radu tudor a prezentat la „punctul de întâlnire câteva variante care circulă în spațiul public despre întrebarea de la referendum. Le référendum d'initiative partagée est le dispositif prévu par l'article 11 de la constitution depuis la révision constitutionnelle de 2008. Sunteti de acord cu legea de revizuire a constitutiei romaniei in referendumul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018, intre orele 7.00 si 21.00, pentru a asigura o consultare cat mai larga a cetatenilor cu drept de vot. Un référendum portant sur les domaines mentionnés à l'article 11 de la constitution « peut être organisé à l'initiative d'un cinquième des membres du parlement.

Cum Va Arăta Buletinul De Vot La Referendum și Ce Inseamnă Intrebarea Cuprinsă In El Video Episcopia Europei De Nord
Cum Va Arăta Buletinul De Vot La Referendum și Ce Inseamnă Intrebarea Cuprinsă In El Video Episcopia Europei De Nord Source from : https://episcopiascandinavia.se/cum-va-arata-buletinul-de-vot-la-referendum-si-ce-inseamna-intrebarea-cuprinsa-in-el-video/
Radu tudor a prezentat la „punctul de întâlnire câteva variante care circulă în spațiul public despre întrebarea de la referendum. Deși intrebarea pare vagă, totuși o altă formă adoptată/aprobată de parlament în afară de cea de revizuire a constituției în favoarea familiei (plus încă un articol care priveste… legea 3/2000, privind organizarea referendumului, care reglementează mai pe larg revizuirea constituției, prevede „educația mea ortodoxă, educația mea de copil crescut la sat, la țară înconjurat de familia tradițională mă face să merg la. 2 şi 11 din legea nr. Referendumul este o formă de democrație directă, în contrast cu democrația reprezentativă.

Referendumul este o formă de democrație directă, în contrast cu democrația reprezentativă.

Sprijiniți prezumția de nevinovăție, în așa fel încât orice persoană cu dosar să fie. 2 şi 11 din legea nr. Intrebarea la care romanii vor raspunde cu da sau nu este: Referendumul reprezintă procesul de consultare directă a cetățenilor unei țări în legătură cu un text de lege de o importanță cu totul deosebită sau asupra unei situații de importanță națională. .că întrebarea de la referendum nu va conţine cuvântul graţiere, deoarece constituţia nu îi permite acest lucru şi că cel mai probabil întrebarea va fi 90 din constituţia româniei şi al dispoziţiilor art.

Le référendum d'initiative partagée est le dispositif prévu par l'article 11 de la constitution depuis la révision constitutionnelle de 2008. Deși intrebarea pare vagă, totuși o altă formă adoptată/aprobată de parlament în afară de cea de revizuire a constituției în favoarea familiei (plus încă un articol care priveste… legea 3/2000, privind organizarea referendumului, care reglementează mai pe larg revizuirea constituției, prevede Klaus iohannis provoacă parlamentul la o dezbatere despre justiția în românia. Intrebarea la care romanii vor raspunde cu da sau nu este: Referendumul reprezintă procesul de consultare directă a cetățenilor unei țări în legătură cu un text de lege de o importanță cu totul deosebită sau asupra unei situații de importanță națională.

Cum Ar Trebui Să Sune Intrebarea De La Referendum Varianta Propusă De Judecătorul Cristi Danileț Rfi Mobile
Cum Ar Trebui Să Sune Intrebarea De La Referendum Varianta Propusă De Judecătorul Cristi Danileț Rfi Mobile Source from : https://www.rfi.ro/justitie-110533-cum-intrebare-referendum-danilet
Citeste acum toate articole despre intrebarea de la referendum pe digi24.ro. Suntem aproape să organizăm un referendum pe tema justiției. „sunteți de acord cu legea de revizuire a constituției româniei în forma adoptată de parlament? lasă spaţiul larg deschis manipulărilor de orice fel. 2 şi 11 din legea nr. Politicienii de la alde sunt de părere că întrebarea de la referendum trebuia să fie mai clară.

Politicienii de la alde sunt de părere că întrebarea de la referendum trebuia să fie mai clară.

Sunteti de acord cu legea de revizuire a constitutiei romaniei in referendumul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018, intre orele 7.00 si 21.00, pentru a asigura o consultare cat mai larga a cetatenilor cu drept de vot. Un référendum portant sur les domaines mentionnés à l'article 11 de la constitution « peut être organisé à l'initiative d'un cinquième des membres du parlement. Din punct de vedere al efectelor unui astfel de referendumul familiei tradiționale a fost un simulacru de plebiscit, iar votul de la europarlamentare nu ar reflecta un raport de forțe real în ceea ce privește. Sprijiniți prezumția de nevinovăție, în așa fel încât orice persoană cu dosar să fie. Proiectul de hotărîre privind organizarea unui referendum consultativ în ziua alegerilor din februarie 2019 a fost aprobat astăzi cu votul a 53 de deputați în timpul ședinței parlamentului.

Una dintre principalele cauze ale haideți să îi convingem pe diriguitori să pună această întrebare la referendum și fac pariu, pe ce vreți dumneavoastră, că sunt slabe speranțe ca buletinele. Inițiativa prevede ca numărul de deputați să fie redus de la 101 la 61, iar legislatorii care. Unii mai hotărâți, alții mai puțin. 2 şi 11 din legea nr. Radu tudor a prezentat la „punctul de întâlnire câteva variante care circulă în spațiul public despre întrebarea de la referendum.

A Referendum In Catalonia Yes But Not Like This News El Pais In English
A Referendum In Catalonia Yes But Not Like This News El Pais In English Source from : https://english.elpais.com/elpais/2017/09/18/inenglish/1505749273_924248.html
Și în 2003, întrebarea a fost la fel. Sunteți de acord ca persoane condamnate să nu mai aibă acces la funcții publice? Aceasta e procedura, a declarat liviu dragnea, duminică seară, în platoul românia tv. În fiecare an, la mijlocul lunii octombrie, iaşul se bucură de pelerinajul organizat la marea sărbătoare închinată sfintei cuvioase parascheva. Sunteti de acord cu legea de revizuire a constitutiei romaniei in referendumul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018, intre orele 7.00 si 21.00, pentru a asigura o consultare cat mai larga a cetatenilor cu drept de vot.

Românii nu prea ştiu la ce se referă întrebarea care va apărea pe buletinele de vot de la referendumul pentru familie, din 6 şi 7 octombrie.

Le référendum d'initiative partagée est le dispositif prévu par l'article 11 de la constitution depuis la révision constitutionnelle de 2008. Nu e un scrutin electoral pentru postul intrebarea a fost formulata in acest fel, fara a include cuvintele familie, acelasi sex, barbat si femeie sau altele similare, pentru a nu influenta. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, intenţionez să cer. Referendum 6, 7 octombrie 2018. Românii nu prea ştiu la ce se referă întrebarea care va apărea pe buletinele de vot de la referendumul pentru familie, din 6 şi 7 octombrie.

Posting Komentar untuk "Intrebarea De La Referendum"