Ciorba A La Grec De Pui Cu Smantana
Ciorba A La Grec De Pui Cu Smantana
Separat, bati ouale cu smantana si cu zeama de la lamaie. Se stinge focul si se adauga smantana.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă la foc mic timp de o oră. Cand au ajuns la aceiasi temperatura am adaugat amestecul in oala cu ciorba. Adăugați rădăcina de pătrunjel, ceapa, jumătate de morcov și țelina în cratiță.
Pentru a nu se coagula galbenusurile, turnam treptat in compozitie o parte din pentru ca ciorba a la grec nu doar se acreste cu lamaie, ci se pun si bucatele din coaja. Taiati dovleceii in jumatati, pe lungime si. Am luat zeama din ciorba si am pus peste amestecul de oua si smanatana ca sa o aduc la aceeasi temperatura (amestecati cu un tel rapid si aveti grija sa nu coaceti oul).
Mod de preparare ciorba a la grec de pui.
Peste, adauga cate putin din zeama fierbinte si amesteca bine. Ciorba a la grec poate fi facuta si cu carne si oase de miel, rata, gasca sau chiar porc. 300 gr carne de pui 2 cepe 2 morcovi ½ telina un ardei gras 2 cartofi o lingura de orez o legatura de leustean 200 gr bors 150 gr de smantana 2 galbenusuri sare piper.
Adăugați rădăcina de pătrunjel, ceapa, jumătate de morcov și țelina în cratiță. Se rastoarna smantana cu galbenus diluata cu zeama in oala cu ciorba trasa de pe foc. Turnati apoi smantana in oala cu ciorba, cat este calda, insa fara a fierbe.
Ciorba radauteana ca la carte, reteta de ciorba radauteana cu reusita garantata! Pulpele de pui se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Deci ar cam fi destul de mare diferenta.
Adaugam amestecul de ou, zeama de lamaie si smantana in oala cu ciorba si amestecam cu grija.
Mod de preparare ciorba de pui a la grec Amestecati bine, adaugati borsul si mararul, apoi puneti din cam asta e tot ce aveti de facut pentru a va bucura de o ciorba gustoasa si foarte consistenta. Această rețetă este destul de apreciată, alături de alte tipuri de ciorbă.
Amestecati bine, adaugati borsul si mararul, apoi puneti din cam asta e tot ce aveti de facut pentru a va bucura de o ciorba gustoasa si foarte consistenta. Mod de preparare ciorba a la grec de pui. 1 pui de 1 kg 2 morcovi 1 radacina patrunjel mare 1 bucata telina (aprox 150 gr) 1 lingurita piper boabe negru 200 ml smantana 150 ml lapte 3 galbenusuri 60 gr orez 1 lamaie 2 lingurite sare 3 linguri ulei 2 fire marar (sau patrunjel).
Ciorba taraneasca dreasa cu smantana si oua. Ingrediente ciorba de pui a la grec: Ciorbă de pui cu smântână și tarhon.
Carnea sunt fierte se adauga orezul si dresingul cu smantana.galbenusurile se freaca cu 100 ml smantana.se ia cate putin din ciorba si se pune peste galbenusuri,amestecand.
Ciorba de pui este o ciorba clasica, indragita de multa lume. Cand au ajuns la aceiasi temperatura am adaugat amestecul in oala cu ciorba. O ciorba lejera dar hranitoare, acrisoara, plina de zarzavaturi si bucatele de carne de pui.
Posting Komentar untuk "Ciorba A La Grec De Pui Cu Smantana"