Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Abdullah Al Ii-Lea Al Iordaniei

Abdullah Al Ii-Lea Al Iordaniei

Fostul prinț moștenitor al iordaniei, hamzah bin hussein, fratele vitreg al regelui abdullah, a fost plasat în arest la domiciliu. Suveranul hașemit a succedat tatălui său, regele hussein al iordaniei, în ziua decesului acestuia, pe 7 februarie 1999.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fostul prinț moștenitor al iordaniei, hamzah bin hussein, fratele vitreg al regelui abdullah, a fost plasat în arest la domiciliu. Introdu cuvântul căutat și apasă enter. Premierul iordanian, omar razzaz, a ameninţat la rândul său că va reconsidera relaţiile dintre ţara sa.

Teodor Baconschi In Vizita La Regele Abdullah Al Ii Lea Al Iordaniei Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/politic/teodor-baconschi-in-vizita-la-regele-abdullah-al-ii-lea-al-iordaniei.html
Abdullah bin hussein bin talal bin abdullah bin hussein bin ali. Apreciat în mai multe rânduri ca fiind cea mai influentă personalitate musulmană, regele iordaniei este unul dintre invitații tradiționali ai conferinței. În această săptămână, iordania a primit cu mare mândrie unhcr contribuie la eforturile guvernului iordaniei de a realizează acest lucru, a declarat dominik bartsch, reprezentantul unhcr.

Abdullah bin hussein bin talal bin abdullah bin hussein bin ali.

Princess haya bint al hussein*princess iman bint al hussein*princess aisha bint hussein*princess alia. Introdu cuvântul căutat și apasă enter. 'considerăm această vizită un important sprijin din partea regelui abdullah faţă de preşedintele abbas cu privire la orientarea.

Anunţul a fost făcut pe pagina. Abdullah bin hussein bin talal bin abdullah bin hussein bin ali. 30 ianuarie 1962 (58 de ani)amman, iordania.

Regele Abdullah Al Ii Lea Al Iordaniei Si Fratele Său Vitreg Prinţul Hamza Impreună Pentru Prima Dată După Tentativa De Revoltă Black News
vizitati articolul complet aici : https://blacknews.ro/regele-abdullah-al-ii-lea-al-iordaniei-si-fratele-sau-vitreg-printul-hamza-impreuna-pentru-prima-data-dupa-tentativa-de-revolta/
Regele iordaniei a subliniat importanța păcii în orientul mijlociu în timpul unui discurs adresat eurodeputaților, la strasbourg, miercuri. 30 ianuarie 1962 (58 de ani)amman, iordania. Ministrul de externe, teodor baconschi, a fost primit la amman, de catre regele abdullah ii al iordaniei, cu care a discutat despre relatiile bilaterale, perspectivele de cooperare, relatiile cu ue si despre evolutiile regionale.

Introdu cuvântul căutat și apasă enter.

Apreciat în mai multe rânduri ca fiind cea mai influentă personalitate musulmană, regele iordaniei este unul dintre invitații tradiționali ai conferinței. „donația majestății sale reflectă angajamentul. Se află la conducerea țării de la decesul tatălui său, regele hussein, la 7 februarie 1999.

Membrii familiei regale a iordaniei au ieșit în public, pentru a celebra un eveniment extrem de important în istoria țării, 100 de ani de la independență. Suveranul hașemit a succedat tatălui său, regele hussein al iordaniei, în ziua decesului acestuia, pe 7 februarie 1999. Se află la conducerea țării de la decesul tatălui său, regele hussein, la 7 februarie 1999.

Cum A Eclipsat O Melania Trump Pe Regina Rania A Iordaniei Galerie Foto Virgin Radio Romania
vizitati articolul complet aici : https://virginradio.ro/cum-a-eclipsat-o-melania-trump-pe-regina-rania-a-iordaniei-galerie-foto/
Introdu cuvântul căutat și apasă enter. Regele abdullah consideră că decizia americană va alimenta radicalismul şi va inflama tensiunile cu musulmanii şi creştinii. 30 ianuarie 1962 (58 de ani)amman, iordania.

Se află la conducerea țării de la decesul tatălui său, regele hussein, la 7 februarie 1999.

Membrii familiei regale a iordaniei au ieșit în public, pentru a celebra un eveniment extrem de important în istoria țării, 100 de ani de la independență. 30 ianuarie 1962 (58 de ani)amman, iordania. Introdu cuvântul căutat și apasă enter.

Posting Komentar untuk "Abdullah Al Ii-Lea Al Iordaniei"