Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Valenii De Munte

Teren De Vanzare Valenii De Munte

Teren 4900 mp , langa teleajan, zona superba. Prahova , valenii de munte.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imobiliare prahova teren de vanzare valenii de munte 3 loturi teren intravilan,construibil,imprejmuit, toate utilitatile la poarta, deschidere la 2 imobiliare pahova casa/vila de vanzare valenii de munte nstructie noua din caramida parter. .de munte, teren 700 mp. Gasesti sute de oferte imobiliare pentru vanzare de terenuri, de diverse suprafete si la preturi accesibile.

Casa Properties In Valenii De Munte Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/casa-valenii-munte-prahova
Se preteaza atat pentru constructie locuinta cat si pentru inchiriere ca si zona de targ comerciantilor de animale si cereale. 2 rezultate afisate in 1 milisecunde. Terenul este pozitionat la drumul principal si are ca facilitati:

Suprafetele si planurile afisate pe site sunt cu titlu orientativ.

Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 400 eur. Lista preemptorilor in vedere exercitarii dreptului de preemptiune asupra ofertei de vanzare in ordine rangulu. Parcelabil, acces auto, teren imprejmuit detalii zona:

000 mp in valenii de munte, intravilan, zona rizanesti, panorama frumoasa, ideal casa/case de vacanta, direct proprietar, utilitati. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 400 eur. Teren mare, priveliste f frumoasa.

Teren De Vanzare Prahova Valenii De Munte 102 000 Mp Regatta Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.regatta.ro/lands/teren-de-vanzare-prahova-valenii-de-munte-102-000-mp/
Pe storia.ro vei gasi 12 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Glx54ph08145 casa de vanzare in orasul valenii de munte din 1984, suprafata. Explorează 49 anunțuri pentru teren de vanzare valenii de munte la cele mai bune prețuri.

Terenuri de închiriat în valenii de munte.

Valenii de munte 14 apr. Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! Suprafetele si planurile afisate pe site sunt cu titlu orientativ.

Suprafetele si planurile afisate pe site sunt cu titlu orientativ. Parcelabil, acces auto, teren imprejmuit detalii zona: Teren valenii de munte, teren intravilan.

Terenuri In Valenii De Munte Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/teren-valenii-munte
Vand casa si teren in valenii de munte , com. In incinta terenului se afla amenjate si doua helestee populate. Vanzare teren in localitatea valenii de munte, aflat in vecinatatea pietei, cu o suprafata de 1062 mp si deschidere de 21 ml.

Vălenii de munte, județul prahova.

It lies on the teleajen river valley, 28 kilometres (17 mi) north of the county seat of ploiești. Casa de vanzare in comuna izvoarele, sat malul vanat, pozitionata central cu acces din dn1a, la 9 km de orasul valenii. Terenul este pozitionat la drumul principal si are ca facilitati:

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Valenii De Munte"