Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar

Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar

Jeff bezos, care în prezent este considerat cel mai bogat om din lume deține jumătate din suma pe care o avea acest dictator. 4.000 de oameniar fi omorât pablo escobar.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Doug şi ben iau legătura cu un localnic şi reuşesc să intre. Încă din 1993 au circulat diverse zvonuri privind posibile comori ascunse de către fostul lider de cartel, însă abia acum. Pablo escobar, supranumit regele cocainei, ar fi îngropat sume uriașe din averea lui, estimată la 60 de miliarde de dolari, prin toată columbia.

Pablo Escobar Avere Ce S A Intamplat Cu Averea Celui Mai Mare Traficant De Droguri Dcnews
vizitati articolul complet aici : https://www.dcnews.ro/pablo-escobar-avere-ce-s-a-intamplat-cu-averea-celui-mai-mare-traficant-de-droguri_582959.html
Un nepot al defunctului traficant de droguri columbian pablo escobar a nicolas escobar, nepot al lui pablo escobar, a declarat presei că ascunzătoarea se afla în casa lui din medellin, orașul emblematic al lui pablo. O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari. Pablo escobar este cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie.

Doi specialişti în tehnologie, paul şi colin, percheziţionează reşedinţa soţiei lui pablo, tata.

Doug şi ben iau legătura cu un localnic şi reuşesc să intre. Pablo escobar a fost cu adevarat regele cocainei, iar acestea sunt unele dintre cele mai scandaloase fapte despre bogatia sa inimaginabila. O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari.

Un subiect ascuns de autorități! Doug şi ben iau legătura cu un localnic şi reuşesc să intre. Documentarul discovery chanel merge pe urma averii ascunse a lui.

Cum Trăieste Acum Fiul Lui Pablo Escobar Si Ce S A Intamplat Cu Averea De Zeci De Miliarde De Dolari A Tatălui Său
vizitati articolul complet aici : https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cum-traieste-acum-fiul-lui-pablo-escobar-si-ce-s-a-intamplat-cu-averea-de-zeci-de-miliarde-de-dolari-a-tatalui-sau-17247284
Noua serie averea ascunsă a lui escobar va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00. Există o mitologie considerabilă în jurul averii lui pablo escobar. Încă din 1993 au circulat diverse zvonuri privind posibile comori ascunse de către fostul lider de cartel, însă abia acum.

Jeff bezos, care în prezent este considerat cel mai bogat om din lume deține jumătate din suma pe care o avea acest dictator.

Documentarul discovery chanel merge pe urma averii ascunse a lui. O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari. Pablo escobar este cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie.

Există o mitologie considerabilă în jurul averii lui pablo escobar. Averea lui pablo escobar era uriaşă. Află povestea comorii îngropate de cel mai bogat traficant de droguri din istorie, duminică, de la 21:00.

Video Submarinul Lui Pablo Escobar Doi Foști Agenți Cia Susțin Că Este Posibil Să Fi Găsit Locul Epavei
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/video-submarinul-lui-pablo-escobar-doi-fosti-agenti-cia-sustin-ca-este-posibil-sa-fi-gasit-locul-epavei-865714
Discovery channel va difuza un documentar despre averea ascunsă a celebrului traficant de droguri pablo escobar, ce va avea premiera în această lună. 4.000 de oameniar fi omorât pablo escobar. Legendele spun că narcotraficantul ar fi îngropat miliarde de dolari pe întreg teritoriul columbiei și că o mare dintre aceste sume massive nu au mai fost găsite niciodată.

O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari.

4.000 de oameniar fi omorât pablo escobar. Pablo escobar nu are nevoie de prea multe prezentări. Cu peste 30 de miliarde de dolari cash, escobar conducea cel mai mare imperiu al drogurilor din lume.

Posting Komentar untuk "Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar"